Ho, ho, hygge...Tover je huis om in een gezellig Winter Wonderland

Ontdek Sofacompany's wintercollectie in nieuwe showroom Rotterdam

Dat we met z’n allen meer dan ooit nood hebben aan gezelligheid en warmte is een understatement. Gelukkig hult het Deense meubelmerk Sofacompany deze winter enkele populaire musthaves in poederzachte pastelkleuren en tedere teddystofjes. Maar het designbrand lanceert niet enkel een nieuwe collectie. Vanaf 3 december opent Sofacompany immers de deuren van een gloednieuwe showroom op de Goudsesingel in hartje Rotterdam. Maar liefst 300 m2 aan interieur walhalla om jou te inspireren.

Klik hier voor de sfeerbeelden en packshots van de nieuwe wintercollectie!



Trend alert: Software voor je interieur

Met de nieuwste wintercollectie geeft Sofacompany een nieuwe look aan enkele ‘bestseller’ meubels door ze letterlijk in een nieuw, trendy jasje te steken. Denk: heerlijk aaibare stoffen en zachte pasteltinten die je interieur voldoende verkoelen zodat je er toch een waaier aan warme, levendige kleuren aan kan toevoegen. Deze software ontwikkeling voor je huis is het ideale vaccin tegen de technologische hardware waarmee ons dagelijks leven doordrongen is. Laat je inspireren door deze heerlijke ‘hygge’ collectie bij het creëren van jouw Winter Wonderland...en kom gerust langs in één van de showrooms om je helemaal onder te dompelen in een cosy interieur sfeer. Vanaf 3 december kan je zelfs terecht in een gloednieuwe locatie aan de Goudsesingel in Rotterdam. De Sofacompany meubels komen helemaal tot hun recht in dit historisch havengebied boordevol hippe hotspots. Bovendien grenst de Goudsesingel direct aan het centrum waardoor de showroomlocatie zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is.


De nieuwe (her)man: Retro goes Hipster
 

Zijn prachtige, doordachte details zoals de karakteristieke knopen in de rugleuning geven Herman een exclusieve uitstraling die een vleugje jaren '50 in je woonkamer brengt. Deze ‘Mad Men’ zetel is bijzonder geliefd door zijn retro-look. Maar met zijn nieuwe teddy-jasje in ‘Off White Bouclé’ wordt Herman naast populair ook nog eens ultra fashionable. De ‘Maya Cream’ stof is trouwens gemaakt van zeer stevig polyester dat makkelijk is in onderhoud…redelijk essentieel voor een witte zetel, toch? Deze hipster die ook beschikbaar is als tweezit, is dan ook een duurzaam designpareltje waar je jarenlang van geniet in je Winter Wonderland.


Otis: Sustainable Sneeuwwitje
 

Net zoals Herman werd ook de o zo oogverblindende Otis gehuld in het trendy teddy stofje ‘Maya Cream’! Niet enkel zalig dus om in te cocoonen maar ook om naar te kijken. Dit überschattige eenzitje breekt ongetwijfeld records onder de hashtags #interiorgoals en #smallliving. Zo werd de grootte en de look van een ouderwetse fauteuil verkleind om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte om kleiner te wonen. Bovendien lijkt Otis je met zijn ronde, organische vorm wel uit te nodigen voor een gezellige knuffel. Met dit knusse Sneeuwwitje leef je sowieso nog lang en gelukkig want Sofacompany maakt binnenin enkel gebruik van hoogwaardig HR schuim. Bovendien krijg je net zoals bij alle SC designs levenslange garantie op het FSC gecertificeerde houten meubelframe


Aaibare accessoires: er was eens een populaire poef en een knus kussen


Simpel maar multifunctioneel: geen wonder dat de populaire poef No. 9 werd uitgekozen voor een gloednieuwe seizoenslook! Ga jij voor Scandinavische eenvoud in zacht pastelgroen of wil jij je voeten liever laten baden in luxe op glanzend donkergroen velour? Nog wat aaibare accessoires nodig om je huiskamer Winter Wonderland-proof te maken? Sofacompany lanceert het Luna kussen in een tweezijdig jasje! Glanzend roze velour aan de ene kant en trendy roestbruin in matte velour aan de andere kant. Zo kan je letterlijk in een handomdraai een andere sfeer creëren in je interieur! 
 

Alle bovenstaande meubels zijn vanaf nu beschikbaar in de Sofacompany webshop. Klik hier voor onze mediagalerij en ontdek meer sfeerbeelden en packshots!
 

Sofacompany Rotterdam (nieuwe showroomlocatie!)
Goudsesingel 48-50 
3011 KC Rotterdam 


Wil je meer info over de nieuwe Sofacompany wintercollectie? Ben je op zoek naar extra beeldmateriaal, heb je een leuk idee voor een samenwerking of leen je graag meubels uit voor een fotoshoot, event of een tv-programma? Geef me dan ook gerust een seintje!


Groetjes,

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Contact

Gele Rijders Plein 13 6811 AN Arnhem Nederland

0031 (0)85 876 93 89

[email protected]

www.sofacompany.com