Make Me van Sofacompany: ontwerp je eigen meubel! (Nederland)

Make Me van Sofacompany: ontwerp je eigen meubel! (Nederland)

Extra stoffen én modellen beschikbaar

Een van de stokpaardjes van de Scandinavische woonwebwinkel Sofacompany is de mogelijkheid om een eigen meubel te ontwerpen aan de hand van verschillende stofkeuzes en kleurenopties. Uit de verkoopcijfers is gebleken dat Nederlanders hier volop gebruik van maken en zich niet beperken tot het standaard model, zoals deze in de showroom of op de website staat. Om verder in te spelen op deze trend, stelt Sofacompany vanaf nu 13 nieuwe stoffen en maar liefst 23 nieuwe te personaliseren modellen beschikbaar en hoopt die innerlijke interieurstyliste in elk van ons wakker te maken. We hebben zo'n flauw vermoeden dat de paashaas overuren zal maken dit jaar!

 

Online interieurwinkel Sofacompany zette in 2015 voet aan wal in Nederland met een eigen Arnhemse showroom. Sinds 2017 kunnen ook designliefhebbers uit Rotterdam en Amsterdam hun hartje ophalen in hun 'eigen showroom'. En begin dit jaar verhuisde Sofacompany nog naar een gloednieuwe vestiging in Arnhem! 


De succesformule van Sofacompany heeft onder andere te maken met het feit dat mensen niet verplicht zijn te kiezen voor een bepaalde sofa, zoals deze in de showroom of op de website staat. Met de redenering dat elk interieur uniek is, kan ook bijna elk item in de catalogus naar eigen believen gepersonaliseerd worden aan de hand van verschillende kleuren, stoffen én ja, zelfs steunpoten! Op die manier kan iedereen zijn/haar wensmeubel creëren en hoeven er geen compromissen gemaakt te worden in het interieur.
 

Voortaan bundelt Sofacompany deze gepersonaliseerde ontwerpen onder de "Make Me"- pagina op hun website, en worden er vanaf nu nog meer kleuren, stoffen en modellen vrijgesteld voor eigen ontwerp. Aangezien de vraag naar 'eigen ontwerp' zo hoog is, kan Sofacompany de bestellingen bundelen en de productiekosten laag houden. Voor een meerprijs van slechts 20% kan je jouw droommeubel al ontwerpen! 
 

Geef een seintje als je meer info nodig hebt of op zoek bent naar extra beeldmateriaal! Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!
 

Groetjes,

Elke

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Sofacompany
Gele Rijders Plein 13
6811 AN Arnhem
Nederland