Ontwerp zelf je interieur met de nieuwe Sofacompany collectie

Ontwerp zelf je interieur met de nieuwe Sofacompany collectie

Pause, Play & Create: creëer ruimte voor een persoonlijke touch

Ontdek de interieurdesigner in jezelf en ga aan de slag met het mixen van verschillende stoffen bij ‘Duke’, een prachtige bank uit de gloednieuwe collectie Pause, Play & Create. Kies bij andere meubels zelf de kleur en voeg vervolgens poten toe die bij je stijl passen met de design-tool ’Make me’. De nieuwe collectie 'Pause, Play & Create' van Sofacompany vormt het decor voor het spelen met interieurdesign - zowel in de eetkamer, woonkamer als met wanddecoratie.

Eén van de grote trends dit najaar is tactiliteit met een focus op het vrouwelijke en het zachte. Denk fluweelmatte texturen die zacht aanvoelen enkel door ernaar te kijken. Meer algemeen gaat het om de vreugde om je meubels te voelen. Wat een verrassing bijvoorbeeld om te voelen dat de zitting en de achterkant van de nieuwe versie van de 'Flynn' sofa zijn bekleed met verschillende soorten stoffen.

"De focus ligt op het combineren van materialen en texturen dit seizoen. En het Sofacompany-concept past perfect in deze trend: de klant kan zijn eigen meubels voor een groot deel zelf ontwerpen. Het Deense meubelmerk heeft het aantal combinaties in hun design-tool ’Make me’ verhoogd, waardoor de consument bijvoorbeeld op elke module van de nieuwe modulaire bank 'Duke' een andere stof kan kiezen", aldus medeoprichter en Creative Advisor van Sofacompany, Cathrine Rudolph.

De nieuwe collectie bevat ook nieuwe items voor de eetkamer zoals een nieuwe eettafel en drie nieuwe eetkamerstoelen. De focus voor alle nieuwe items was om nieuwe, moderne klassiekers met speelse details te maken en, voor sommige items, een industriële look toe te voegen, zoals te zien bij de Ruby eetkamerstoel. De eigen ontwerpers van Sofacompany hebben ook een aantal nieuwe wanddecoraties onworpen, waardoor het mogelijk is om zowel een klassiek ontwerp te creëren met de immmer populaire grijze bank - of een beetje meer uit de band te springen met velours, een mix & match van materialen en chique goudkleurige pootjes.

Klik HIER voor onze mediagalerij en ontdek sfeerbeelden en packshots (productfoto's) van de Play Pause Create collectie. 

Laat me gerust weten als je meer info nodig hebt of op zoek bent naar extra beeldmateriaal! Indien je graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!

 

Groetjes,

 

Rein 

Contacteer ons
Rein Aalbers PR Account Manager, Global Image PR
Rein Aalbers PR Account Manager, Global Image PR
Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Sofacompany
Gele Rijders Plein 13
6811 AN Arnhem
Nederland