Persuitnodiging: Sofacompany opent showroom op Antwerps eilandje!

Persuitnodiging: Sofacompany opent showroom op Antwerps eilandje!

Zin om je neer te vlijen op Deens design?

Sofacompany vlijt zich eindelijk neer in België! Kom al dit Scandinavisch schoon spotten tijdens het persmoment op donderdag 8 december in 'The Lofthouse', hun spiksplinternieuwe showroom op het Antwerpse eilandje. Je bent van harte welkom voor een hapje en een drankje van 16.00 tot 19.00 uur. 

Ben jij razend benieuwd naar de mimimalistiche interieurpareltjes van de Nederlandse online meubelwinkel Sofacompany? Kom deze Scandinavische sofa's en stoelen (met betaalbare prijzen!) dan live bewonderen tijdens het persmoment op donderdag 8 december vanaf 16u! 

In hun eerste Belgische showroom op de Oude Leeuwenrui 7 in Antwerpen kan je de nieuwste ontwerpen van Sofacompany ontdekken zoals de stoere Infinite Collection. Hierbij gingen de Deense designers van Sofacompany aan de slag met onbehandeld leer en rauwe stoffen van de hoogste kwaliteit. Nieuwsgierig naar het succesverhaal van deze webwinkel of naar de do’s and dont’s op vlak van interieurtrends? De oprichters van Sofacompany Nederland lichten dit graag voor jou toe bij een hapje en een drankje.

Op het einde van het persmoment vergezelt een fijne goodiebag je naar huis.

We hopen dat je ook komt en zouden graag voor vrijdag 2 december weten of je erbij kan zijn!

RSVP via dit formulier of mail aan elke@globalimage.be

Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!

Groetjes en tot snel,

Elke Hadermann
03/201.97.01
GSM: 0485/44.59.48

Adres showroom:
The Lofthouse
Oude Leeuwenrui 7 bus 2
2000 Antwerpen

 

www.Sofacompany.com
Facebook   Instagram    Pinterest    Twitter    LinkedIn

Via onderstaande links, of via de button 'Media Galerij' in de rechterbovenhoek, vind je het beeldmateriaal in hoge resolutie  Product Shots   Lifestyle beelden

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Rein Aalbers Commercieel verantwoordelijke, Vlamoven 37 | 6826TM Arnhem
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Rein Aalbers Commercieel verantwoordelijke, Vlamoven 37 | 6826TM Arnhem
Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Sofacompany
Gele Rijders Plein 13
6811 AN Arnhem
Nederland