SAVE THE DATE 01/10/2019 - Sofacompany Press Invite: VT Wonen&Design beurs Amsterdam

SAVE THE DATE 01/10/2019 - Sofacompany Press Invite: VT Wonen&Design beurs Amsterdam

Avant-première najaarscollectie en sofa uit 165 gerecycleerde plastic flessen

 

Bamboetapijten, vervangbare hoezen en een levenslange garantie op het 100% duurzame framewerk. Het Deens meubelmerk Sofacompany zet in op groen en met de komst van de Astha Cura is een bijzondere mijlpaal bereikt: een hippe sofa met een streelzachte stof gemaakt uit 165 gerecycleerde plastic flessen. De designbank staat centraal tijdens de VT Wonen&Design beurs in RAI, Amsterdam. Maar naast deze ‘groene’ eyecatcher ontdek je er in première de prachtige najaarscollectie die werd geïnspireerd op de seventies én de sfeer van de 80’s nightclubs. Klinkt héél fout ;-) en  toch zijn de designs van Sofacompany zo goed dat stylisten ze vaak gebruiken voor televisieprogramma’s, fotoshoots in magazines, etc...Kom dus zeker langs op 1 oktober bij onze VT Wonen beursstand zodat je de meubels met eigen ogen kan bewonderen. We kijken er naar uit om kennis te maken en te bekijken of we in de toekomst kunnen samenwerken!

Sofacompany zoekt stylisten

Sofacompany werkt intensief samen met stylisten, redacties en productieteams voor het uitlenen of plaatsen van meubels voor allerlei projecten. Temptation Island, Dancing With The Stars, Een Frisse Start met VT-wonen en de Libelle Zomerweek. Zomaar een greep uit de producties waar eye-catchers van Sofacompany de afgelopen jaren een podium kregen. Heb jij een leuk idee voor een bijzondere productie of speciaal event? Wil jij als eerste de meubels en stoffen uit de nieuwe collectie gebruiken bij een stylingklus of professionele fotoshoot? Dan horen wij het graag en kijken we samen wat er mogelijk is.

 

Samenwerken? Kom langs bij de VT Wonen&Design beurs

Op 1 oktober, tijdens de start van de VT Wonen&Design beurs laten wij tussen 11.00 uur en 15.00 uur bij standnummer 12.118 graag de nieuwste collectie-items zien en tonen de allernieuwste stoffen die in het najaar verschijnen. Ook kijken we graag op welke manier we kunnen samenwerken. Kennismaken? Antwoord dan even op deze uitnodiging en we maken tijd voor je op de beurs! Lukt het niet om langs te komen maar wil je wel in contact komen? Laat het dan even weten en we prikken een andere datum!

Klik hier voor onze mediagalerij met packshots en sfeerbeelden uit de bestaande collecties. 


Groetjes,

 

Rein

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Rein Aalbers PR Account Manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Rein Aalbers PR Account Manager, Global Image PR
Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Sofacompany
Gele Rijders Plein 13
6811 AN Arnhem
Nederland