Sofacompany lanceert 'brand point' concept bij INCONCEPT

Sofacompany lanceert 'brand point' concept bij INCONCEPT

Deens designmerk viert vernieuwingen met tijdelijke outlet in Rotterdamse showroom

Vanaf 1 juni bundelt Sofacompany de krachten met INCONCEPT, een hippe conceptstore in centrum Rotterdam met tal van unieke design brands. Het Deense meubelmerk pakt er uit met zijn populairste banken en interieur-musthaves in een gloednieuwe ‘brand point’ van 80m2. INCONCEPT ligt trouwens pal naast de huidige Sofacompany showroom van Rotterdam: interieurfans hoeven dus niet lang te zoeken naar de nieuwe locatie. Bovendien viert Sofacompany de spannende vernieuwingen met een tijdelijke outlet gedurende heel de maand mei. Kortingen lopen op tot wel 70% dus wees er snel bij en check zeker de Facebook-pagina voor alle info en updates!


 

Sofacompany viert spannende vernieuwingen met sustainable outlet-shopping 


Eind mei sluit Sofacompany de deuren van de huidige Rotterdamse showroom (Coolsingel 79) om vanaf begin juni het nieuwe ‘brand point' te lanceren bij INCONCEPT (Coolsingel 83). Om ruimte te maken voor deze spannende vernieuwingen, organiseert Sofacompany een tijdelijke outlet in haar huidige showroom in Rotterdam (Coolsingel 79). De kortingen lopen er op tot maar liefst 70%. Interieurliefhebbers kunnen heel de maand mei op sustainable shoppingjacht gaan en één van de prachtige showroommodellen een tweede leven geven. Droom je al van een fancy roze Elinor (van 799,- EUR voor 599,- EUR), een stoere Oscar (van 449,- EUR voor 299,- EUR) of een classy Easton hoekbank (van 1499,- EUR naar 999,- EUR) in jouw interieur? Hou dan zeker de Facebook-pagina van Sofacompany in de gaten voor updates over deze tijdelijke outlet in de huidige Rotterdamse showroom (Coolsingel 79). Wees er snel bij want weg is weg en op is op!
 Gloednieuwe 'brand point' showroom bij INCONCEPT

Je kon al een tijdje terecht bij INCONCEPT om Sofacompany meubels op de kop te tikken voor een lagere prijs. Het ging dan bijvoorbeeld over items uit retour of einde collectie meubels. “Vanaf juni gaan we een stap verder in onze samenwerking want we gaan ons als SOFACOMPANY stationeren in INCONCEPT”, zegt Ilona Willems, Country Manager Benelux van Sofacompany. “We gaan onze krachten bundelen en een soort shop-in-shop integreren in deze Rotterdamse concept store. Op die manier kunnen mensen tijdens hun dagje shoppen bij INCONCEPT ook onze meubels komen bewonderen en uittesten." Op zo'n 80m2 vind je er alle bestsellers van het Deense designmerk terugHoewel het gaat om een compleet nieuw en innovatief showroom concept, blijven de service en opties hetzelfde. Zo kan men er ook private visits boeken en genieten klanten en bezoekers van de totale Sofacompany service. Naast het 'brand point' concept blijven ook de outlet modellen van Sofacompany bij INCONCEPT beschikbaar.


In bijlage vind je de volledige lijst ('Meubels Rotterdam') met de kortingen op alle showroommodellen van Sofacompany's tijdelijke outlet in Rotterdam.
 

 

 

Klik hier voor onze mediagalerij en ontdek meer sfeerbeelden en packshots!

Wil je meer info over het nieuwe showroom concept van Sofacompany in Rotterdam of over de tijdelijke outlet? Ben je op zoek naar extra beeldmateriaal, heb je een leuk idee voor een samenwerking of leen je graag meubels uit voor een fotoshoot, event of een tv-programma? Geef me dan ook gerust een seintje!

 

 


Groetjes,

Elke

Contacteer ons
Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Sofacompany
Gele Rijders Plein 13
6811 AN Arnhem
Nederland