Sofacompany opent flagshipstore in Utrecht

Zat 02/04: Grand Opening – Lancering Sofacompany showroom in Leidsche Rijn Centrum

Het Deense designmerk Sofacompany blaast dit jaar niet enkel 10 kaarsjes uit maar viert ook de opening van een nieuwe showroom in Utrecht. Het gaat om een gloednieuw 'flagshipstore concept' waarbij een eco-friendly interieur de hoofdrol speelt. Tijdens de Grand Opening op zaterdag 2 april kan je deze hotspot in dé upcoming wijk van Utrecht komen ontdekken. Sofacompany voorziet heerlijke bubbels, een DJ én goodie bags voor de eerste 50 gasten. Bovendien kan je tijdens het event de prachtige Paula 3-zits bank winnen!

NOOT voor de pers: Een interview ter plekke is mogelijk met Ilona Willems, Managing Director Benelux bij Sofacompany.

Ontdek hier alle HR beelden (sfeerbeelden en packshots) van de nieuwe Spring Collection.

 

Sofacompany opent een vierde showroom in Nederland! Na Arnhem, Rotterdam en Amsterdam, krijgt het Deense designmerk voet aan wal in Utrecht. Bovendien wordt op deze plek het gloednieuwe flagshipstore concept van Sofacompany gerealiseerd. 

Ilona Willems, Managing Director Benelux, vertelt waarom ze koos voor Leidsche Rijn Centrum in Utrecht als locatie voor de nieuwe showroom: “Een locatie moet zoveel mogelijk bijdragen aan de visie en het succes van een organisatie. Daarom heb ik gezocht naar een omgeving waar we zowel een prettige werkplek als een fantastische ‘experience’ voor onze klanten kunnen creëren. Beleving is ‘key’ en door haar allure en (organisatorische) opzet heeft Leidsche Rijn Centrum zeer veel potentie. De goede parkeergelegenheid en bereikbaarheid zijn natuurlijk ook een absolute top. Ik kijk met vertrouwen uit naar de toegevoegde waarde en het succes van deze nieuwe flagshipstore.“


Grand Opening - Showroom Utrecht 
Waar? Parijsboulevard 182, Utrecht 
Wanneer? Zaterdag 2 april vanaf 10u, DJ & bubbels vanaf 12u 
Meer info? Check hier het Grand Opening Facebook-event

Klik hier voor de HR beelden (sfeerbeelden en packshots) van de nieuwste 'Spring Collection' en de meest recente nieuwigheden van Sofacompany!

Wil je meer info over de Grand Opening in Utrecht of over het nieuwe flagshipstore concept? Ben je op zoek naar extra beeldmateriaal, heb je een leuk idee voor een samenwerking of leen je graag meubels uit voor een fotoshoot, event of een tv-programma? Geef me dan ook gerust een seintje!

Groetjes,

Elke

UTRECHT UPDATE 3 (1).mp4

MP4 - 65 Mb

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Contact

Gele Rijders Plein 13 6811 AN Arnhem Nederland

0031 (0)85 876 93 89

[email protected]

www.sofacompany.com