Sofacompany verwent elk interieur met een VIP Velours treatment

Sofacompany verwent elk interieur met een VIP Velours treatment

Ontdek de gloednieuwe Exclusive Collection met bijhorende wanddecoratie!

Aangezien die velours fever maar niet lijkt af te nemen, pakt Sofacompany uit met enkele gloednieuwe fluwelen pareltjes in zijn "Exclusive collection". Alsof dat niet genoeg is, wordt ook het huidige aanbod van onder andere sofa's, salontafels, en kussens aangevuld met met stijlvolle wandhangers in een vintage jaren zeventig look om het complete interieurplaatje af te maken. Zowel de wanddecoratie als de Exclusive collection zijn vanaf nu niet alleen verkrijgbaar via de webshop, maar ook te bezichtigen in de showroom aan de oude Leeuwenrui 7 in Antwerpen. 

Vergis jullie niet: De Exclusive Collection van Sofacompany is niet zomaar een heruitgave van de reeds bestaande velours modellen. Er zijn wel degelijk nieuwe exclusieve exemplaren ontworpen met een uiterst stijlvolle art deco look & feel, kortom een perfect match met de fluweelzachte bekleding. Zo verwelkomen ze onder andere "Floyd", een klassieke driezit loungebank met een moderne twist en elegante vorm en uitvoering. Ook de beeldige "Betty" maakt haar intrede: een sierlijke loungezetel met een volumineuze look en een heel aparte vintage ogende rugleuning. 

Dat ze bij Sofacompany niet stilzitten is een understatement: naast deze nieuwe collectie, blijven ze steeds druk in de weer met het creëren van nieuwe interieurdecoratie die aansluit bij het huidige aanbod sofa's en salontafels. "We merken op dat Belgen veel meer bezig zijn met het complete interieurplaatje wanneer ze een sofa kopen. De aankoop beperkt zich meestal ook niet tot één stuk, maar wordt aangevuld met een salontafel, matching kussens en extra meubelpoten." Aldus Rein Aalbers, commercieel manager bij Sofacompany. 

Blijven evalueren is dus de boodschap! Sinds kort is de webshop verder uitgebreid met wanddecoratie bestaande uit 3D patronen en gebreide wandhangers in twee maten en kleuren. De vintage jaren zeventig uitvoering laat ze perfect passen bij de bestaande sofa collectie.

Zowel The Exclusive Collection als de muurdecoratie zijn vanaf nu niet alleen verkrijgbaar via de webshop, maar ook in de showroom aan de Oude Leeuwenrui, uiteraard vergezeld van een VIP treatment ;-) !

In onze mediagalerij vind je leuk beeldmateriaal van The Exclusive collectie én het wandbehang, en uiteraard ook van de andere collecties. 

Laat me gerust weten als je meer info nodig hebt of op zoek bent naar extra beeldmateriaal! Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!

Groetjes,

Elke

 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Sofacompany
Gele Rijders Plein 13
6811 AN Arnhem
Nederland