Sofacompany zet in op 'zen': nestel je in knus minimalisme!

Sofacompany zet in op 'zen': nestel je in knus minimalisme!

Deense online meubelshop lanceert gloednieuwe collectie in leder

Als we de out-of-offices van deze zomer mogen geloven, geven we ons massaal over aan een digital detox! En ook nu de meesten onder ons terug aan het werk zijn, hunkeren we 's avonds naar een toevluchtsoord waar we volledig tot rust komen. Geen wonder dus dat de interieurwereld ons dit najaar overspoelt met warme, aardste kleurtinten en rijke materialen. Ook bij Sofacompany zetten ze hun zinnen op ‘zen’ met hun nieuwe natuur-geïnspireerde collectie in leder.

"Onze continue online aanwezigheid via multiscreens zoals tablet, smartphone en computerscherm heeft er voor gezorgd dat we allemaal verlangen naar ruimtes in onze leef-en werkomgeving die in teken staan van rust en kalmte’, zegt Cathrine Rudolph, creatief directeur bij Sofacompany. ‘De zenfactor kan in de eerste plaats gecreëerd worden aan de hand van het interieur, op basis van decoratie-en kleurkeuze. De najaartrends in de home & deco staan daarom ook in het teken van natuurlijke elementen en zachte kleuren zoals zandbruingrijs, andorra en groen. Het totaalplaatje moet echt wel aanvoelen als een organisch geheel’, licht Rudolph toe.  

Minimalisme staat niet noodzakelijk gelijk aan kilheid en structuur. Het uitgepuurde palet van vorige seizoenen - vaak gecombineerd met witte, eenkleurige ruimtes, wordt vervangen door een overvloed aan warme en aardse kleuren en materialen zoals hout en leder. ‘We hebben er met Sofacompany dan ook voor gekozen om onze klassiekers, zoals de Herman, uit te brengen in een hoogwaardig aniline lederTijdloos en klassiek, maar tegelijkertijd ook heel knus en elegant, perfect om al liggend, en in alle rust, door onze instagramfeed te scrollen’, aldus Cathrine Rudolph.  

Alle lederen modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop
Vanaf 31/08 staan de lederen Eddie en Vera in de showroom in Antwerpen. Herman pas vanaf eind oktober.

In onze mediagalerij vind je leuk beeldmateriaal van de lederen collectie, en uiteraard ook van de andere collecties. 

Laat me gerust weten als je meer info nodig hebt of op zoek bent naar extra beeldmateriaal! Indien je een leuk idee hebt voor een samenwerking of graag meubels uitleent voor een fotoshoot, event of een tv-programma, mag je mij ook altijd contacteren!
 

Groetjes,

Elke

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Sofacompany
Gele Rijders Plein 13
6811 AN Arnhem
Nederland