Welke sofa zit jou als gegoten? (NL)

Welke sofa zit jou als gegoten? (NL)

Sofacompany zoekt je ideale meubel-match / NIEUW: Umi collectie

Plan je een make-over voor je interieur? Of ga je verhuizen en ben je op zoek naar je droombank? Ga je voor een driezitter of een hoekbank? Of wil je toch eerder flexibel zijn met een modulair systeem? Laat alle keuzestress voor wat het is en maak een afspraak in één van de Sofacompany showrooms. Vanaf nu kan je daar terecht voor een uitgebreid adviesgesprek om te ontdekken welk meubel jouw perfecte match is. Misschien wordt het wel een Japandi-item uit de gloednieuwe Umi collectie...
Ontdek hier alle HR beelden van de nieuwe UMI collectie!

 

Persoonlijk advies voor een meubel op maat van jouw wensen
Door jarenlange ervaring in de sector ondervond het Deense designbrand Sofacompany dat heel wat mensen met twijfels zitten tijdens het kopen van een sofa. Niet enkel de vorm maar ook de kleur en de stof vormen een bron van keuzestress. Daarom kan je vanaf nu bij Sofacompany terecht voor persoonlijk advies. Het enige wat je moet doen, is op voorhand telefonisch contact opnemen met een showroom naar keuze en een afspraak inplannen. Je wordt dan bijgestaan door één van de experts waardoor jij je zoektocht naar je droombank met het nodige vertrouwen kan starten. 

Zen-seizoen 
Kortom...vaarwel stress, welkom zen-gevoel! Toeval of niet maar dat is precies hetgene waar ook de nieuwe Umi collectie van Sofacompany voor staat. Het creëert sereniteit, balans en harmonie in je huis en tovert het om tot een indoor retreat zone waar je heerlijk kan relaxen. Benieuwd hoe jij zelf zorgt voor een zen-interieur? Leg de focus op een minimalistisch design à la Japandi met natuurlijke materialen zoals licht hout, textiel in neutrale tonen, een opgeruimd huis, een beperkt aantal meubels... én uiteraard serene plekjes die uitnodigen tot een dutje zoals een daybed!

Ga voor de Japandi-stijl met Umi
De Umi collectie heeft echter meer voor je in petto dan enkel een daybed. Ook de bench en eetkamerbank zijn minimalistische musthaves voor je interieur. Het licht houten frame in eikenfineer in combinatie met de gestoffeerde kussens in zachte aardetinten, brengen meteen rust en balans in je leefruimte. Het ontwerp is geïnspireerd door de Japandi trend waarbij de klassieke en simpele lijnen uit de Japanse en Scandinavische design traditie elkaar kruisen. 

Laat alle (keuze)stress als sneeuw voor de zon verdwijnen met Umi of met een adviesgesprek in één van de showrooms! 

De nieuwe Umi collectie van Sofacompany is vanaf nu beschikbaar in de Sofacompany webshop. Klik hier voor de HR beelden (sfeerbeelden en packshots) van deze nieuwigheden!

Wil je meer info over de persoonlijke adviesgesprekken in de showrooms of over de nieuwe collectie? Ben je op zoek naar extra beeldmateriaal, heb je een leuk idee voor een samenwerking of leen je graag meubels uit voor een fotoshoot, event of een tv-programma? Geef me dan ook gerust een seintje!

Groetjes,

Elke

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image
Elke Hadermann PR account manager, Global Image
Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Sofacompany
Gele Rijders Plein 13
6811 AN Arnhem
Nederland