WIN je DROOMZETEL: ‘Sofacompany’s Spring Contest’ in Antwerpse showroom

Zat 02/04 & Zon 03/04 - Deens designmerk viert 10de verjaardag

Sofacompany blaast dit jaar 10 kaarsjes uit. En dat wil het Deense designmerk graag vieren met alle interieurliefhebbers. Wie op zaterdag 2 april of zondag 3 april naar de Antwerpse showroom komt, maakt kans om zijn of haar favoriete meubel uit de toonzaal te winnen! Heb jij ook nood aan een fris lente-interieur maar heb je niet zoveel geluk met wedstrijden? Ook dan is een bezoekje aan de Sofacompany showroom de moeite waard. Tijdens het feestweekend krijg je namelijk gratis interieuradvies, terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Bovendien gaan de eerste 25 gasten - zowel op zaterdag als op zondag – naar huis met een leuke goodiebag. Wees er dus snel bij! 
Ontdek hier alle HR beelden (sfeerbeelden en packshots) van de nieuwe Spring Collection.

 

Sofacompany’s Spring Contest - Showroom Antwerpen 

Waar? Mechelsesteenweg 6, 2000 Antwerpen

Wanneer? Zaterdag 2 april (van 10u tot 18u) en zondag 3 april (van 13u tot 18u)

Wedstrijdconcept: 

1) Kom op 2 of 3 april naar de Sofacompany showroom en kies jouw ultiem droomdesign uit het volledige assortiment uit de toonzaal

2) Noteer het nummer van je favoriete meubel op een kaartje samen met je contactgegevens 

3) Drop je deelnemingsformulier in de wedstrijdbus

Zowel op zaterdag 02/04 als op zondag 03/04 wordt op het einde van de dag een winnaar geloot. 
De Sofacompany showroommedewerkers zullen een weekje later de 2 winnaars persoonlijk verwittigen en het nieuws wordt ook bekend gemaakt via het 'Spring Contest Facebook-event'.

Klik hier voor de HR beelden (sfeerbeelden en packshots) van de lente-collectie en de meest recente designs van Sofacompany!

Wil je meer info over dit event of over de nieuwe collectie? Ben je op zoek naar extra beeldmateriaal, heb je een leuk idee voor een samenwerking of leen je graag meubels uit voor een fotoshoot, event of een tv-programma? Geef me dan ook gerust een seintje!

Groetjes,

Elke

Elke Hadermann

PR account manager, Global Image

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Sofacompany

Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Contact

Gele Rijders Plein 13 6811 AN Arnhem Nederland

0031 (0)85 876 93 89

[email protected]

www.sofacompany.com